Nya Allévo gör det lätt att välja en hållbar livsstil

Allévo kan ge dig både snabbt och hållbart hälsoresultat samtidigt som du får tid över till annat. Nu finns sortimentet i tre nya kategorier: Weight Control, Healthy Choice och Workout produkter för hela hälsoresan, från kickstart med snabbt viktresultat till en fortsatt hållbar och hälsosam livsstil.

Idag söker många snabba genvägar till bättre hälsa. LCHF, 5:2-diet eller högintensiv träning är bara några exempel. Men de flesta upptäcker att resultatet är svårt att hålla, både hälsomässigt och socialt. Samtidigt finns en stark matlagningstrend där vi ska laga näringsriktig mat från grunden med bra råvaror, det är hälsosamt och självklart det bästa du kan göra för ditt välbefinnande men tyvärr är det inte alltid tiden eller kunskapen räcker till.  Det finns faktiskt ett annat sätt, genom Allévo kan du få både snabba och hållbara hälsoresultat samtidigt som du äter gott och sparar tid.

Oavsett om du vill gå ner i vikt, vill behålla vikten eller har börjat träna kan du genom Allévos produkter göra hälsosammare val, varje dag. För att du skall hitta de produkter som passar för dig har vi nu delat in Allévos sortiment i tre kategorier. Weight Control, Healthy Choice och Workout.

Weight Control - är en hjälp för dig som vill göra en förändring och växla över till en mer hälsosam livsstil och gå ner i vikt som en konsekvens av det. Vi har produkter som är relevanta för hela resan, från kickstart för en snabb initial viktnedgång till en fortsatt hållbar och hälsosam livsstil.

Healthy Choice - alla blir sugna på något gott ibland. Istället för att bita ihop tycker vi att det är okej att bejaka suget. Vi har tagit fram några extra goda produkter som kan bli din belöning då och då, utan att lägga krokben för planen om en mer hållbar livsstil.

Work out –att röra på sig utgör en central roll i en hälsosammare livsstil. Vårt sortiment gör träningen ännu roligare och resultatet blir på sikt bättre.  Work out-produkterna är relevanta och stödjande både före och efter träningspasset. Och när vi pratar träning menar vi att röra på sig mer, vardagsträning som gör att du mår bra.